Ghid locații 2020 Airbnb in Bucuresti

Airbnb în București cu reducere 160 de lei

Când alegi să stai cu Airbnb în București ar trebui să te intereseze 4 aspecte principale:


Prețul.

Este esențial să găsești ceva la un preț rezonabil, pentru că orice bani pe care nu îi dai pe cazare îi poți folosi pe alte activități mult mai faine din București. De aceea deja poți să pui deoparte 160 de lei dacă îți faci cont pe Airbnb prin link-ul de reducere Airbnb Romania. Dacă ai deja cont poți face unul nou.

Locația.

Deși, în general, transportul public este o mare problemă, metroul este singura opțiune decentă, dacă nu chiar bună, de a te mișca în București. De aceea ai nevoie ca locul unde stai să fie în apropierea unei stații de metrou. Ferește-te de autobuze și tramvaie chiar dacă e o cazare mai ieftină, nu se merită.

Aspectul.

Nu știu cum e în alte orașe, dar aici când într-un anunț imobiliar vezi scris “mobilier clasic” înseamnă că mobila aia e mai bătrână nu doar decât tine, dar probabil e mai bătrână și decât părinții tăi. Pentru asta și pentru că vrei să te bucuri când ajungi la cazare de un pat comfortabil după o zi lungă, ai nevoie de un Airbnb in București care să arate bine și să fie întreținut.

Review-urile.

În București e ca peste tot în țară, poți da peste oameni care să îți strice șederea în capitală cu atitudinea lor aiurea. N-ai cum să te simți bine știind că stai în casa unui bou. De aceea am ales locații doar cu foarte multe review-uri pozitive.

Luând în considerare toate aceste aspecte am făcut o listă pentru 2020 cu locații care arată foarte bine, sunt centrale, au multe review-uri pozitive, dar mai ales costă sub 160 de lei / 34 euro pe noapte/2 persoane! Așa că dacă stai minimum două nopți, vei dormi prima noapte fără să dai vreun ban, dacă te înscrii prin link-ul Airbnb România:

Airbnb București – Scala Studio

Garsoniera este situată în blocul istoric al cinemaului Scala din București, între stațiile de metroul Piața Romană și Universitate. E foarte luminos cu un aer nordic și are doar review-uri bune, atât de la români cât și de la străini.

Airbnb Bucuresti

Airbnb București – Intercontinental studio

Încă un loc de cazare într-una din zonele faimoase din București, Hotelul Intercontinental. Evident nu e în hotel, dar e foarte aproape și cu vedere la Teatrul Național unde joacă unii din cei mai buni actori ai țării. Fiind foarte aproape de hotel înseamnă că este foarte aproape și de gura de metrou Universitate. La fel ca și Scala Studio review-urile sunt pozitive aproape în totalitate.

Airbnb Bucuresti

Airbnb Plus București – Studio Central Sky

Una din puținele locații din București acceptată în programul Airbnb Plus. Acesta include gazdele care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Și dacă te uiți la poze și la cele aproape 300 de recenzii de 5 stele înțelegi de ce. Dacă dai click pe poza de mai jos și găsești garsoniera liberă pentru datele tale rezervă imediat. Eu ca să verific prețul pentru a face această listă am căutat date cu 2 luni în avans, atât sunt de căutați!

Airbnb Bucuresti